Joogaa ja ratsastusta kesäkuussa Ritolan Ratsutilalla Kurikassa 30.6-1.7.22

Kaipaatko rentoutumista, mielenrauhaa ja hyvinvointia koko keholle?

Rakastatko hevosia?

Jos vastasit kyllä, on tämä ihana Joogaa ja ratsastusta- leiri juuri Sinua varten. Leiripäivät sisältävät kehoa ja mieltä hellivää joogaa ja ratsastusta ohjatusti, sekä paljon muita ihania harjoituksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden kerrankin hengähtää kunnolla ja pysähtyä oman itsesi äärelle, hevosten terapeuttisen läsnäolon siivittämänä.

Leiri on kestoltaan 2 päiväinen ja ohjattua ohjelmaa on klo. 10-17 välillä. Sen jälkeen voit viettää iltasi haluamallasi tavalla, vaikka kävellen metsäpoluilla tai istuskellen hevoslaitumen reunalla hevosten rauhoittavaa rouskutusta kuunnellen.

Leiri järjestetään 30.6-1.7 Ritolan Ratsutilalla Kurikassa. Hinta on 250€/hlö. Sisältää ohjelman ja ruoan. Majoitus ei sisälly hintaan. Jos tarvitset majoituksen, niin ole yhteydessä meihin.Ilmoittautumiset yksityisviestillä tai sähköpostilla.

Jos kiinnostuit, niin ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää. Leirille on vielä muutama paikka vapaana!