Online Jooga

Järjestämme kaksi eri pituista Yinjooga-kurssia Zoom-yhteydellä. Valitse näistä itsellesi sopivampi ja ilmoittaudu mukaan!
KEVYT YIN-ONLINE-KURSSI, 60min/krt
Kurssin ajankohta: 8.1-26.3.23. Sunnuntaisin klo.18-19.
Myös tallenne harjoituksesta saatavilla tunnin jälkeen.
Tällä ONLINE-kurssilla lähestymme Yin joogaa somatiikan näkökulmasta, oman kehon kuuntelemisen ja ymmärtämisen kautta. Keho ja mieli ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta, josta me rakennumme. Toisinaan saatamme kuitenkin kadottaa tämän tärkeän yhteyden ja keho voi tuntua jopa vieraalta.
Tunneilla ohjaan sinua joogaharjoitteiden avulla takaisin yhteyteen itsesi kanssa. Samalla kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee.
Harjoitukset kohdistuvat koko keholle. Asanat vaihtelevat vuodenajan mukaan.
Kurssi ei vaadi sinulta aiempaa joogataustaa.
ONLINE-kurssin Hinta: 65€/ 12 kertaa.
Maksuvälineenä käy myös liikuntaedut.
ILMOITTAUDU: www.niana.fi
Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet ja maksutiedot.
Lisätietoja: niina@niana.fi
—————————————————————————————-
SYVÄ YIN-ONLINE-KURSSI, 90min/krt
Kurssin ajankohta: 8.1-26.3.23. Sunnuntaisin klo.19.15-20.45
Myös tallenne harjoituksesta saatavilla tunnin jälkeen.
Tällä kurssilla tehdään harjoituksia, jotka kohdistuvat tärkeiden sidekudostemme, eli faskioiden hyvinvoinnin edistämiseen. Faskiat muodostavat suojaavan kalvon koko kehollemme, lihaksille ja sisäelimillemme.
Pitkäkestoiset staattiset asanat venyttävät sidekalvoja turvallisesti ja sitä kautta parantavat faskioiden elastisuutta ja näin kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Meridiaanit ovat kehomme energiakanavia, joiden luonnolliseen virtaukseen voimme harjoituksella vaikuttaa positiivisella tavalla. Harjoitukset kohdistuvat koko keholle. Asanat vaihtelevat vuodenajan mukaan.
Pidempi harjoitus voi olla ensikertalaiselle syväsukellus itsensä äärelle, jonka vuoksi voi olla suositeltavaa aloittaa ensin Kevyt Yinistä, josta voi sitten siirtyä pidempään harjoitteluun, kun tuntee olevansa siihen valmis. Keskustelen mielelläni kanssasi ensin, jos pohdit kumpi kurssi olisi sopivampi juuri sinun tarpeisiisi.
Kurssi ei vaadi sinulta välttämättä aiempaa joogataustaa, mutta kokemus Yin-joogasta voi olla hyödyksi.
ONLINE-Kurssin hinta: 96€ (12 kertaa)
Maksuvälineenä käy myös liikuntaedut.
ILMOITTAUDU: www.niana.fi
Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet ja maksutiedot.
Lisätietoja: niina@niana.fi
Tunnit toteutetaan reaaliaikaisesti Zoom-yhteydellä. Saat tunnista myös tallenteen jälkikäteen. Silloin voit tehdä harjoituksen itsellesi sopivana hetkenä.