MUUTOSTA ELÄMÄÄN- PILOTTIVALMENNUS Haku alkanut!

MUUTOSTA ELÄMÄÄN- Pilottivalmennuksen haku on alkanut!

Hei Sinä ihana arjentaistelija!

 

Tuntuuko siltä, että elämäsi on yhtä suorittamista?

 

Oletko kiireen keskellä kadottanut itsesi?

 

Kaipaatko iloa, rauhaa ja seesteisyyttä elämääsi?

Miltä tuntuisi löytää uudelleen se todellinen Sinä, yhteys itseesi ja kehoosi?

 

Olen luonut voimavaroja palauttavan ja kehomieltä yhdistävän valmennuksen juuri Sinua varten, joka tunnistat itsesi tästä kuvauksesta.

 

Haluatko mukaan pilottiin?

 

Pilottivalmennus sisältää:

 

– Alkukeskustelun

– 3 tapaamiskertaa etänä tai livenä Seinäjoella.

– Voimavaroja palauttavia harjoituksia

– Harjoituksia hermoston rauhoittamiseen

– Työkaluja palautumiseen, stressinhallintaan ja kehoyhteyden parantamiseen.

Valmennus on Sinulle, joka olet valmis muutokselle ja sitoudut tapaamisiin, sekä harjoitteiden tekemiseen. Olet myös valmis jakamaan kokemuksesi valmennuksesta minulle ja muille anonyymisti tai nimelläsi.

Osallistuminen ei ole täysin ilmaista, mutta maksun saat määritellä itse. Tämä siitä syystä, että maksamalla valmennuksestasi, sitoutat itsesi myös osallistumaan siihen niinäkin hetkinä, kun tuntuu, ettei olisi aikaa. Jotta voit muuttaa elämääsi paremmaksi, on sinun luovuttava jostain, jotta voit saada tilalle jotain parempaa.

 

Jos tunsit kutsun, niin ole yhteydessä sähköpostilla: niina@niana.fi

Kerro viestissäsi lyhyesti tilanteestasi. Teen valinnat sen perusteella, kenelle uskon tästä olevan eniten hyötyä.

 

———-‐——————————————————————–

Olen itse kamppaillut uupumuksen, ylisuorittamisen, ylimiellyttämisen ja itseni hyväksymisen haasteiden kanssa pitkään. Olen elänyt sivuuttaen omat tunteeni, kehoni viestit ja intuitioni kuiskaukset ja pyrkinyt olemaan jotain, mitä olen kuvitellut muiden minusta haluavan.

Kun heräsin todellisuuteen, jouduin ensin tekemään pitkän ja kivikkoisen taipaleen. Opettelin uuden tavan elää, muutin urasuunnan ja oikeastaan koko elämäni. Se oli minulle ainoa oikea ratkaisu. Nyt elän omannäköistä elämääni, nautin jokaisesta päivästäni ja tiedän, että muuttamalla ajatukseni itsestäni ja kuuntelemalla vihdoin kehoni viestit, voin luoda tulevaisuuteni yhä enemmän itseäni palvelevammaksi.

Yritykseni NIANA Wellness:in missio on auttaa oman kokemukseni ansiosta myös Sinut oman elämäsi luojaksi, lähtien liikkeelle kehon ja mielen toiminnoista.

Työskentelen somaattisena joogaohjaajana, voimavaraohjaajana ja hevosavusteisten hyvinvointipalvelujen tarjoajana. Minulla on vuosien kokemus myös erityislasten ja nuorten kanssa työskentelystä, jonka lisäksi olen myös äiti. Se, mikä on tärkein tehtäväni ❤

Aurinkoa päivääsi! 🌞