KEVÄÄN LOPUT JOOGAKURSSIT JA TAPAHTUMAT

Järjestän vielä tänä keväänä yhden Hathajooga kurssin, sekä aivan uuden tapahtuman Magical Authentic Voices-äänimatkan. Näiden lisäksi tulossa on myös Päiväretriitti Oman Sisäisen Viisauden Alkulähteelle.

Tässä lisää kursseista ja tapahtumista:

HATHAJOOGA 5krt -KURSSI 29.4-27.5.24

Tervetuloa mukaan lempeän joogan kurssille, joka sopii kaikille joogasta kiinnostuneille ja innostuneille. Voit olla yhtä hyvin ensikertalainen, kuin jo vuosia harrastanut joogi.
Harjoitukset perustuvat perinteiseen hathajoogaan, joka on koko kehoa vahvistavaa ja liikkuvuutta ylläpitävää. Hathajoogaan sisältyy myös hengitysharjoituksia, jotka auttavat meitä keskittymisessä ja läsnäolon tilaan asettumisessa.
Jooga edistää terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja sopii kaikille ikään katsomatta.
Hinta: 5krt/ 65€
16€/kerta
Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaedut.
ILMOITTAUDU: www.niana.fi
Lisätietoja: whatsapp/tekstiviesti
044 2165299.
*******************************************************
MAGICAL AUTHENTIC VOICES-ÄÄNIMATKA 5.5.24 klo.15-16
Tervetuloa shamanistiselle äänimatkalle avautumaan, puhdistumaan, energisoitumaan ja uusiutumaan.
Karistetaan itsestämme irti vanhoja taakkoja, jotka voivat olla esimerkiksi uskomuksia siitä, etten ole riittävä tai en voi tehdä asioita, joista unelmoin. Ne voivat olla myös kehollisia kipuja, kehoon jääneitä tunnekokemuksia, joista voi olla valmis päästämään irti.
Voit tulla myös vain nauttimaan autenttisista äänimaailmoista ja kokea sen tuoman rentouden koko kehossa ja mielessäsi.
Rumpuäänimatka alkaa lyhyellä ohjatulla meditaatiolla, jonka jälkeen johdatan meidät matkaan käyttämällä intuitiivisesti omaa ääntäni, sekä erilaisia soittimia, kuten shamaanirumpua, koshia, helistintä ja äänimaljaa.
Mitä shamanismi tarkoittaa?
Shamanismi on kuulunut ihmisten elämään tuhansia vuosia, ehkä jo ihmisyyden alusta lähtien. Se on hyvin alkukantainen, mutta juuri siksi vahvasti ihmisyyden ytimessä, osin ei mielellä selitettävissä oleva viisaus.
Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti ja vahvistaa näin yhteyttämme luontoon sekä tietenkin itseemme. Esimerkiksi juuri rummun ääni on hyvin maanläheinen ja myös kehollisesti koettavissa. Kehon kautta voimme löytää reitin mielen taakse, joka on todellinen itsemme. Tutustuminen itseen avaa usein uusia oivalluksia, jotka voivat tukea hyvinvointiamme monin tavoin.
Rumpuäänimatkan avulla voimme saada kokemuksen myös asioista, jotka ovat läpi aikojen antaneet ihmiselämälle merkityksen ja saaneet meidät kokemaan yhteenkuuluvuuden tunnetta, olemalla osa luontoa ja ympäröivää maailmaa.
Matkan kesto on 60min.
Hinta: 15€
Maksu paikan päällä käteisellä tai Mobilepay.
Ennakkoilmoittautumisella!
Paikkana: SoulGarden joogasali, Seuralantie 5, Seinäjoki
ILMOITTAUDU: www.niana.fi
**************************************************************
PÄIVÄRETRIITTI 26.5.24 klo.10-16
Tervetuloa OMAN SISÄISEN VIISAUDEN ALKULÄHTEELLE-PÄIVÄRETRIITTIIN
Retriittipäivä koostuu erilaisista kehollisista harjoituksista, mielen ja ajatusten voimasta, sekä oman sisäisen viisauden äärelle asettumisesta. Päivä päättyy autenttiseen äänimatkaan.
Päivän ohjelma aikatauluineen:
Klo.
10.00 Alkupiiri ja laskeutuminen päivään hengitysharjoituksella ja kevyt meditaatio. Vapaata keskustelua.
11.00 Somattinen liikeharjoitus ja jooga tukena itsetuntemuksen polulla.
12.00 Lounastauko ja vapaata keskustelua. Evästauko omilla eväillä tai lähiravintolassa lounastus. Omakustanteista.
13.00 Kliininen hypnoterapeutti Annika kertoo mielen ja ajatuksen voimasta, sekä harjoituksia
14.30. Tauko ja vapaata seurustelua, jonka aikana voi jutella myös Annikan kanssa vapaamuotoisesti.
15.00 Magical Authentic Voices-Ääniterapiamatka.
16.00 Retriittipäivä päättyy.
Ohjaajien esittely:
ANNIKA REINIKAINEN
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Master Practitioner
Hypnoosi on tila, joka on jokaiselle meistä täysin luonnollinen, jokapäiväiseen elämään kuuluva rentoutumisen tila. Siihen liittyy myös usein ennakkoluuloja. Kun hypnoosin hyödyllisyyden ymmärtää, sitä voi käyttää tietoisesti oman elämän muokkaamiseen oikeastaan minkä tahansa tilan tai olosuhteen osalta. Olen itse käynyt läpi suorittamisen polun ja hakenut vastausta omiin tarpeisiini itseni ulkopuolelta, asettamalla aina vain uusia tavoitteita, kykenemättä kuitenkaan nauttimaan niistä hetkistä jolloin kaikki on ollut hyvin.
Minulla on ollut myös valtava määrä erilaisia kehon oireita ja sairastumiskierteitä, jotka kulkivat mukanani vuosikausia. Myös kroonisia kiputiloja, hermokipua ja monia muita kehoon liittyviä haasteita. Aloitin itsehypnoosin harjoittamisen vuonna 2021 tehden sitä päivittäin muodostaen mielessäni tilan ja tunteen, jota haluan elämääni enemmän. Kun tuloksia alkoi syntyä, halusin oppia aiheesta lisää. Tämän innoittamana olen tutustunut mielen toimintaan ja hyödyllisiin työkaluihin mm. NLP:n kautta ja saanut NLP Master practitionerin koulutuksen, NLP Traineriksi valmistun kesäkuun aikana. Kliinisen hypnoterapeutin diplomitutkinnosta valmistuin joulukuussa 2023. Olen työskennellut lukuisien ihmisten kanssa viime vuosina ja saanut todistaa käsittämättömän upeita kehityspolkuja oman sisäisen viisauden äärelle. Nyt on aika jakaa näitä kokemuksia ja oman ajatuksen vaikutuksen sanomaa laajemmallekin joukolle. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
NIINA KANDOLIN
Somaattinen Joogaohjaaja, suomalaisten viisausperinteiden tutkiskelija, energiatyöskentelijä
Somatiikka tarkoittaa kehollista työskentelyä, jossa hyväksyvällä asenteella pyritään tarkastelemaan niitä aistimuksia ja tuntemuksia, joita eri aistinkanavien kautta saamme kehostamme, ympäristöstämme sekä kehon ja ympäristön välisestä suhteesta. Somaattisissa harjoituksissa ohjaamme itseämme sukeltamaan kehon älykkyyden maailmaan.
Tämä matka sisältää kuuntelemisen ja seuraamisen kehomme viestimää monimutkaista kieltä, kuten tuntemuksia, impulsseja, viestejä, liikkeitä ja ääniä. Somaattinen liike on kehotyön ja liikuntatutkimuksen osa-alue, jonka tavoitteena on kokea ja tuntea liike kehosta käsin.
Kun löysin keholliset menetelmät, avautui minulle ihmeellinen maailma ja matka ennenkaikkea itseeni. Aloin ymmärtää, miten uskomaton kehomme onkaan. Se kantaa äärettömästi tietoa, kokemuksiamme ja tunteita, jotka ilmenevät eri aistien kautta meissä. Jokaisella kehon tuntemuksella on tarkoitus viestiä meille ja jakaa tärkeää informaatiota vallitsevaan hetkeen.
Kaikilla kivuillamme on myös tarkoituksensa tässä kaikessa.
Tunnen suurta kutsumusta auttaa ihmisiä löytämään tiensä oman kehon viisauden äärelle. Oppia kokemaan itsensä pystyvänä, muutokseen kykenevänä ja hyväksyttävänä kaikissa tilanteissa.
Ohjaan päivän päätteeksi äänimatkan Magical Authentic Voices, joka koostuu autenttisista äänimaailmoista erilaisten soittimien, kuten shamaanirummun, helistimien, äänimaljojen ja oman äänen avulla. Matka on koko kehoa resonoiva ja rentouttava kokonaisuus.
Tervetuloa mukaan Retriitille su 26.5.24. Klo.10-16.
Päivään sisältyy taukoja omille eväille tai lähiympäristön ravintolassa käynnille omakustanteisesti.
ILMOITTAUDU: www.niana.fi
Lisätietoja: niina@niana.fi
HINTA: 79€/hlö
Paikkana: SoulGardenin joogasali, Seinäjoki