PÄIVÄRETRIITTI 26.5.24 Teemana on Oman Sisäisen Viisauden Alkulähteelle asettuminen

TERVETULOA 26.5.24 Seinäjoelle PÄIVÄRETRIITTIIN OMAN SISÄISEN VIISAUDEN ALKULÄHTEELLE
Retriittipäivä koostuu erilaisista kehollisista harjoituksista, mielen ja ajatusten voimasta, sekä oman sisäisen viisauden äärelle asettumisesta. Päivä päättyy autenttiseen äänimatkaan.
Päivän ohjelma aikatauluineen:
Klo.
10.00 Alkupiiri ja laskeutuminen päivään hengitysharjoituksella ja kevyt meditaatio. Vapaata keskustelua.
11.00 Somattinen liikeharjoitus ja jooga tukena itsetuntemuksen polulla.
12.00 Lounastauko ja vapaata keskustelua. Evästauko omilla eväillä tai lähiravintolassa lounastus. Omakustanteista.
13.00 Kliininen hypnoterapeutti Annika kertoo mielen ja ajatuksen voimasta, sekä harjoituksia
14.30. Tauko ja vapaata seurustelua, jonka aikana voi jutella myös Annikan kanssa vapaamuotoisesti.
15.00 Magical Authentic Voices-Ääniterapiamatka.
16.00 Retriittipäivä päättyy.
Ohjaajien esittely:
ANNIKA REINIKAINEN
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Master Practitioner
Hypnoosi on tila, joka on jokaiselle meistä täysin luonnollinen, jokapäiväiseen elämään kuuluva rentoutumisen tila. Siihen liittyy myös usein ennakkoluuloja. Kun hypnoosin hyödyllisyyden ymmärtää, sitä voi käyttää tietoisesti oman elämän muokkaamiseen oikeastaan minkä tahansa tilan tai olosuhteen osalta. Olen itse käynyt läpi suorittamisen polun ja hakenut vastausta omiin tarpeisiini itseni ulkopuolelta, asettamalla aina vain uusia tavoitteita, kykenemättä kuitenkaan nauttimaan niistä hetkistä jolloin kaikki on ollut hyvin.
Minulla on ollut myös valtava määrä erilaisia kehon oireita ja sairastumiskierteitä, jotka kulkivat mukanani vuosikausia. Myös kroonisia kiputiloja, hermokipua ja monia muita kehoon liittyviä haasteita. Aloitin itsehypnoosin harjoittamisen vuonna 2021 tehden sitä päivittäin muodostaen mielessäni tilan ja tunteen, jota haluan elämääni enemmän. Kun tuloksia alkoi syntyä, halusin oppia aiheesta lisää. Tämän innoittamana olen tutustunut mielen toimintaan ja hyödyllisiin työkaluihin mm. NLP:n kautta ja saanut NLP Master practitionerin koulutuksen, NLP Traineriksi valmistun kesäkuun aikana. Kliinisen hypnoterapeutin diplomitutkinnosta valmistuin joulukuussa 2023. Olen työskennellut lukuisien ihmisten kanssa viime vuosina ja saanut todistaa käsittämättömän upeita kehityspolkuja oman sisäisen viisauden äärelle. Nyt on aika jakaa näitä kokemuksia ja oman ajatuksen vaikutuksen sanomaa laajemmallekin joukolle. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
NIINA KANDOLIN
Somaattinen Joogaohjaaja, suomalaisten viisausperinteiden tutkiskelija, energiatyöskentelijä
Somatiikka tarkoittaa kehollista työskentelyä, jossa hyväksyvällä asenteella pyritään tarkastelemaan niitä aistimuksia ja tuntemuksia, joita eri aistinkanavien kautta saamme kehostamme, ympäristöstämme sekä kehon ja ympäristön välisestä suhteesta. Somaattisissa harjoituksissa ohjaamme itseämme sukeltamaan kehon älykkyyden maailmaan.
Tämä matka sisältää kuuntelemisen ja seuraamisen kehomme viestimää monimutkaista kieltä, kuten tuntemuksia, impulsseja, viestejä, liikkeitä ja ääniä. Somaattinen liike on kehotyön ja liikuntatutkimuksen osa-alue, jonka tavoitteena on kokea ja tuntea liike kehosta käsin.
Kun löysin keholliset menetelmät, avautui minulle ihmeellinen maailma ja matka ennenkaikkea itseeni. Aloin ymmärtää, miten uskomaton kehomme onkaan. Se kantaa äärettömästi tietoa, kokemuksiamme ja tunteita, jotka ilmenevät eri aistien kautta meissä. Jokaisella kehon tuntemuksella on tarkoitus viestiä meille ja jakaa tärkeää informaatiota vallitsevaan hetkeen. Kaikilla kivuillamme on myös tarkoituksensa tässä kaikessa.
Tunnen suurta kutsumusta auttaa ihmisiä löytämään tiensä oman kehon viisauden äärelle. Oppia kokemaan itsensä pystyvänä, muutokseen kykenevänä ja hyväksyttävänä kaikissa tilanteissa.
Ohjaan päivän päätteeksi äänimatkan Magical Authentic Voices, joka koostuu autenttisista äänimaailmoista erilaisten soittimien, kuten shamaanirummun, helistimien, äänimaljojen ja oman äänen avulla. Matka on koko kehoa resonoiva ja rentouttava kokonaisuus.
Tervetuloa mukaan Retriitille su 26.5.24. Klo.10-16.
Päivään sisältyy taukoja omille eväille tai lähiympäristön ravintolassa käynnille omakustanteisesti.
ILMOITTAUDU: www.niana.fi
Lisätietoja: niina@niana.fi
HINTA: 79€/hlö
Paikkana: SoulGardenin joogasali, Seinäjoki